תחילת הדרך: את ניסיונה המקצועי רכשה עוד בהיותה סטודנטית אז התמחתה במיפוי ממוחשב במינהל התכנון ובהמשך כבודקת תוכניות שאושרו בוועדות המחוזיות. במסגרת תפקיד זה התוודעה לעומק עבודת הוועדות המחוזיות, לצד היכרות עם הסטטוטוריקה הארצית והמחוזית. לאחר מכן הצטרפה לצוות המקדם תוכניות מתאר כוללניות לישובים שונים בארץ והפכה למנהלת תחום המנהלת צוותי תכנון רחבים בתוכניות כוללניות רבות בארץ, בין היתר תוכנית המתאר של באר שבע, קדימה צורן, מגדל העמק ועוד. בשנת 2014 מונתה למתכננת הוותמ"ל. "נפלה בחיקי הזכות להקים את הוועדה ולשמש כמתכננת שלה עד שנת 2020".

פרויקטים מעניינים: במסגרת תפקידה כמתכננת הוותמ"ל טיפלה במעל ל-100 תוכניות, שתיים מהן זכורות באופן מיוחד. הראשונה, תוכנית קריית אתא צפון שהוגשה עם תפיסה תכנונית מנותקת מהעיר בשל מסילת רכבת כבדה, רכבת קלה וכביש אזורי המפרידים בין העיר לבין השכונות החדשות. "במאמץ ושיתוף פעולה של גורמים רבים הצלחנו לבצע שינויים דרמטיים שביטלו את ההפרדות התחבורתיות, ויצרו חיבור באמצעות ציר רק"ל עירוני".

התוכנית השנייה היא תכנית לוד צפון. "זו התוכנית המורכבת ביותר שעסקתי בה הכוללת גם שיקום והסדרה של שכונת הרכבת בלוד, פעולה שדרשה גם הסדרה קניינית בשיתוף רמ"י, לצד פיתוח שכונות חדשות ומודרניות".

אדם שהשפיע מאוד: בינת שוורץ, לשעבר מנהלת מינהל התכנון.

שני חברים טובים מהענף: בן מיוסט, מנכ"ל החברה הכלכלית בלוד וענבר וייס, מהנדסת העיר בית שמש.

אירוע שהשפיע על הקריירה: ,ההחלטה לעבור מהמגזר הציבורי לפרטי היא ללא ספק אירוע מכונן בקריירה שלי. גדלתי במגזר הציבורי ובמהותי אני "משרתת ציבור" בכל מובן שהוא. יחד עם זאת, לאחר הרבה מאוד שנים בהן מינהל התכנון היה הבית שלי, ההחלטה לעזוב ולעבור למגזר העסקי, ולראות את מערכת התכנון ואת עולם הנדל"ן מהעיניים של האנשים שבונים בפועל, הפכה אותי לאשת מקצוע הרבה יותר טובה המסוגלת לראות את התמונה השלמה".