תחילת הדרך: את עבודות הבניה הכיר מילדותו דרך אביו ששימש מנהל אתר בניה ברומניה. עוד שהיה בגן בכל סוף שבוע היה מתלווה לאביו לאתר בניה וראה אותו מחלק משכורות במזומן לפועלים. כך נחשף לראשונה לעולם הבנייה.

שסיים בית ספר יסודי ניגש למבחני השמה וסיפר את אשר חווה למנהלת ההשמה, זו הציעה לו להירשם לאורט טכניקום גבעתיים, תיכון במגמת לאדריכלות. הוא התקבל ומשך שש שנים היה נוסע כל יום בשלושה אוטובוסים ממקום מגוריו בפתח תקווה לגבעתיים. לאחר לימודיו המשיך עוד שנתיים לימודי הנדסאי אדריכלות ועל-כן התגייס לצבא שהוא בן 20. גם בתקופת שירותו לא עזב את המקצוע ובחופשות מהשירות עבד כשרטט במשרד של האדריכל ברבש.

עם סיום שירותו הצבאי החליט להירשם ללימודים בטכניון. בחירת המקצוע נעשתה מעיון ב'דפי זהב' כשהבחין שבחוברת יש שלושה עמודים של אדריכלים לעומת עשר שורות בלבד למקצוע מהנדסי בנין. אז החליט להירשם ללימודי הנדסה אזרחית בטכניון.

שוק העבודה באותם ימים לא היה מאיר פנים והצעות העבודה היו דלילות. הוא החל כעובד שכיר ושבע שנים אחר כך, בשנת 1990, כשהוא בן 35 בלבד פתח את חברת 'דוד מהנדסים בע"מ' עם רעייתו ושותפתו לחיים ולעסקים, יעל. כיום החברה 140 עובדים בארץ ו- 20 עובדים בחו"ל בלמעלה מ-20 מדינות בין היתר ביבשות אירופה, אסיה ואפריקה. החברה עוסקת בתכנון ויעוץ הנדסי המתמחה בעיקר בתכנון קונסטרוקציה למבנים מסוגים שונים ומספקת שירותי יעוץ הנדסיים בתחומים של הנדסה אזרחית.

פרויקטים מעניינים: כל המגדלים בגוש דן. מגדל עזריאלי בשרונה, מגדל משה אביב, תואה 1, מלון פארק פלאזה ווסטמיניסטר בלונדון, מגדלי 'בסר' בכל הארץ, מגדל השחר ועוד עד כ-3000 פרויקטים ברחבי הארץ וב-24 מדינות בעולם.

תחביב: אנשים, כדורסל, הנדסה, ריאליטי.

אדם מהענף שהשפיע מאוד: דוד: "אני כל יום לומד משהו חדש אבל יותר מכולם השפיעו עלי קלמן סופרין מבסר ודן וקסמן ז"ל ממייסדי וקסמן גוברין גבע'.

פעילות חברתית: דוד חבר בארגונים מקצועיים רבים. בין היתר סגן ומ"מ יו"ר איגוד המהנדסים לבניה ותשתיות בלשכת המהנדסים והאדריכלים וכן חבר בארגון העולמי לבניה של רבי קומות (CTBUH) והנציג הארגון בישראל. ב-2019 נבחר מטעם הארגון העולמי לחתן פרס מפעל חיים בתרומתו להקמת מבנים רבי קומות בעולם.

מוטו: לעשות מה שאחרים לא מסוגלים לעשות.

יעדים לעתיד: בריאות, תרומה משמעותית לענף ופיתוח של הדורות הבאים.