תחילת הדרך: את הדרך החלה במשרד תכנון תנועה שתכנן את מנהרת הכרמל, של מומחה קנדי בשם ג'רי דה רושה. משם המשיכה למשרד תכנון אחר שעסק בתכנון שכונות ותשתית ומשם למשרד של הוריה "אורבך מהנדסים ואדריכלים". אביה האמין בצמיחה מלמטה ובמשך חמש שנים עסקה בתכנון משרדים לא גדולים.

את אורבך-הלוי הקימה בשנת 2000 בשותפות עם האדריכל אורי הלוי. השותפות בין אדריכלות להנדסה נולדה מתוך רצון לחבר שני עולמות שונים: עולם של עיצוב, אור וחלל עם עולם מדויק של פלדות, מערכות טכניות וטבלת ניהול תקציב. בשנת 2014 הצטרף למשרד כשותף האדריכל אורי רותם, לאחר שהוביל פרויקטים ציבוריים מורכבים בארץ ובעולם. בשנת 2020 רכש משרד אורבך-הלוי את פעילות משרד 'דב קורן אדריכלים', והמשרד התרחב מבחינת פעילותו והיקף העובדים העומד היום על 60 במספר, רובם אדריכלים.

המשרד הראשי של אורבך-הלוי ממוקם בלוד. החל משנת 2020 החל לפעול סניף נוסף בתל אביב עם הצטרפות משרד דב קורן לפעילות.

פרויקטים מעניינים: המשרד היה שותף לתכנון ראשי של תחנות כוח בכל הארץ בדוראד ליד אשקלון, אגירה שאובה בגלבוע, חיפה כימיקלים, מפעלי ים המלח, צומת שבשפלה, OPC בחדרה ו- IPM בבאר טוביה.

כמו-כן שותף המשרד לתכנון פרויקטים צבאיים מורכבים ליחידות מובחרות בצבא. "מדובר בפרויקטים שהלקוח והסיטואציה לא פשוטים ולכן הם גם מאד מאתגרים". כמו-כן, במשך 3 שנים שימשה כמתכננת הוועדה המחוזית של המנהל האזרחי בעזה סמוך להתנתקות ומתארת כי "ראיתי איך הופכים גן עדן לעיי חורבות".

אדם מהענף שהשפיע מאוד: "אני דור שלישי למהנדסים, סבא, אבא, אמא, כולם השפיעו עליי בצורה זו או אחרת".

שני חברים טובים מהענף: "שני השותפים שלי – אורי הלוי ואורי רותם וכן מנהל הפרויקטים איל קוגל".

אירוע שהשפיע על הקריירה: "לימודי התואר הראשון במינכן גרמניה. במהלך הלימודים, נפגשתי בהרבה מאד עשייה. שם למדתי להסתכל רחוק, לשים את המצוינות לנגד עיני. יותר מאוחר ההחלטה לצאת מהחברה המשפחתית ולהקים עם אורי את 'אורבך הלוי', כי החברה המשפחתית הזדקנה והיה בעיקר באוריינטציה הנדסית  ורציתי להכניס בו נופך אדריכלי".

פעילות התנדבותית: "במסגרת אורבך הלוי, עבודה עם הקהילה בלוד. מקפידים בכל רגע נתון לטפל לפחות בפרויקט אחד בהתנדבות".

יעדים לעתיד: "להמשיך לקום כל בוקר לעשייה, להיות שותפה לבניית הארץ שאני מאוד אוהבת".