תחילת הדרך: הפרויקט הראשון של שנהב היה שיפוץ מלון בעיר טבריה, הצעה שקיבל בסוף השנה הראשונה ללימודיו בטכניון. מהפרויקט הבודד הזה, מצא עצמו נוסע באוטובוסים מהטכניון בחיפה לעיר טבריה כדי לתכנן עשרות פרויקטים נוספים שקיבל לאחר מכן. את העבודות בעיר ביצע עם שותפו לאותם ימים, אריה סעדה ז"ל.

בשנת '92 הוקם המשרד המשפחתי 'כנען-שנהב אדריכלים' בו היו שותפים עדינה וניסן כנען, גיל שנהב ורעייתו, דנית שנהב. המשרד אשר הוקם בתל אביב חוגג בימים אלה 30 שנה להקמתו.

פרויקטים מעניינים: מרכז הביוטק ליד תל-השומר – פרויקט הכולל מרכז מחקר ומעבדות של סטארטאפים מתעשיית הביוטק והביומד. כמו-כן מתכנן שנהב עשרות פרויקטים של התחדשות עירונית מסוג פינוי-בינוי בהיקף כולל של למעלה מ-25,000 יח"ד בכל רחבי הארץ ופרויקטים בעירוב שימושים של מסחר תעסוקה מגורים ומוסדות ציבור.

תחביב: אדריכלות בעולם, בדגש על גורדי שחקים

אדם מהענף שהשפיע מאוד: המהנדס דני מריאן, "היה בכל צומת משמעותי בקריירה שלי".

שני חברים טובים מהענף: עו״ד יריב בר-דיין ואיש השיווק ניר שמול – "ביחד המצאנו את המודל החברתי בהתחדשות עירונית", מסביר שנהב.

אירוע שהשפיע על הקריירה: שנהב: "חילופי סטודנטים בגיל 18.  גרתי שנה בשכונה של האדריכל פרנק לויד רייט בשיקגו ושם החלטתי שאהיה אדריכל. רק כשהסתובבתי שם הרגשתי את החיבור לבניה ולפרויקטים לגובה. הבנתי שזה היעוד שלי בחיים"

פעילות חברתית: הקמת CTBUH ISRAEL הפורום הישראלי לגורדי שחקים ובניה עירונית עם המהנדס ישראל דוד. שנהב משמש בתפקיד יו״ר הפורום

מוטו: התחדשות עירונית היא הציונות של המאה ה 21

יעדים לעתיד: לקום כל בוקר לעבודה בחדוות יצירה