תחילת הדרך: לאחר שירותה הצבאי התנדבה במשך שנתיים בקהילת יהודי קונפנהגן, שם עסקה בפיתוח מנהיגות יהודית-קהילתית. עם חזרתה ארצה נבחרה ליו"ר הסטודנטים היהודית העולמית (World Union of Jewish Students – UOJS) ועסקה בין היתר במאבקים של שחרור יהודי ברה"מ. לאחר שמונה שנים של פעילות עברה למגזר הפרטי ושימשה כיועצת אסטרטגית לחברות בינלאומיות ותאגידים כגון פורום חברות הסלולר וקישרה בין צרכי החברות לממשל.
לימים הצטרפה לקבוצה שנקראת Start Up Jerusalem  האחראית על ההתפתחות הכלכלית של ירושלים ולאחר מכן נבחרה במכרז לתפקידה הנוכחי כממונה על פיתוח התיירות בבירה. בתפקיד זה היא מכהנת כבר 12 שנה. במסגרת עבודתה דואגת מלכיאור לפיתוח העיר וקידום התיירות שבה תוך התחשבות בכל הקהילות והרבדים המרכיבים את העיר.
פרויקטים מעניינים: הזמנת זמר הטנור האיטלקי אנדראה בוצ'לי לירושלים. "הוא הגיע לירושלים וריגש אותי כשרצה לטייל ולהרגיש את העיר. כיוון שהוא עיוור, העברנו את זה דרך סטודנטים הלומדים בבית הספר למוזיקה בבירה. גם אסף גרניט, עם כל התארים ופעילותו בעולם, נוטל חלק בהרבה פרויקטים משותפים והוא מסייע לי בקידום העיר. בסופו של דבר ירושלים היא פאזל של הרבה מאד פרצופים ומקומות. יש חבר מועצה שפנה אלי כי רצה שאסייע לו להפיק חוברת תיירות למגזר החרדי ואישה ערבייה שביקשה סיוע בהקמת מיזם שמתאים לה. אלו הפרויקטים שאנחנו מקיימים עם שותפים מכל הגוונים והצבעים שמאפיינים את העיר הזו".
תחביב: ריצה בירושלים וקריאת ספרים בעיקר על מנהיגות והיסטוריה.

אדם שהשפיע מאוד: חמיה, בנימין מלכיאור ז"ל. "היה הרב הראשי של קהילת יהודי דנמרק. מבחינת אמונה היה אדם מאד אורתודוקסי אבל מצד שני ליברלי. היתה לו היכולת לראות את האדם האחר ולא לשפוט אף אחד".

שני חברים טובים מהענף: ערן רולס, "צועד איתי כברת דרך ואנחנו שותפים לערכים זהים הכוללים אהבת ישראל ואהבת חינם".
אירינה נבזלין, יו"ר דירקטוריון מוזיאון "אנו" (לשעבר בית התפוצות). "הצליחה בכישוריה המדהימים לקחת את הסיפור הכ"כ מורכב הזה של התפוצות ולחבר את זה אל החברה הישראלית".

פעילות התנדבותית: מסייעת בעיקר למיזמי נשים, באמצעות פיתוח מיזמים כלכליים ועסקיים.
שאיפות לעתיד: חיבור של עולם התיירות לטכנולוגיה, כדי להקל על התהליך ולהקפיץ את ירושלים צעד נוסף קדימה.